Anbefalinger

Det siger kunder og tidligere arbejdsgivere

“I PlanBørnefonden vender vi altid tilbage til Gitte Meyer Madsen. Hun er en af de allerdygtigste i hele branchen, hun er top professionel, og man er altid 100% tryg ved hendes arbejde. Når vi igen og igen hyrer Gitte (…) løser hun altid opgaverne til perfektion.”

Signe Holme, kommunikationschef, PlanBørnefonden

“I PlanBørnefonden vender vi altid tilbage til Gitte Meyer Madsen. Hun er en af de allerdygtigste i hele branchen, hun er top professionel, og man er altid 100% tryg ved hendes arbejde. Når vi igen og igen hyrer Gitte, blandt andet til presseindsatser, eventplanlægning, udarbejdelse af årsrapport med mere, løser hun altid opgaverne til perfektion. Jeg kan kun give Gitte min varmeste anbefalinger. Mit eneste forbehold er, at vi nødig vil have, at alt for mange får øjnene op for hendes evner, da vi jo gerne vil beholde hende for os selv!”

“Med stor professionalisme og dygtighed formåede Gitte at skabe resultater, vi knap nok havde turdet drømme om, og der er ingen tvivl om, at den vellykkede presseindsats har medvirket til, at begge indsamlinger er gået så godt.”

Julie Troldborg, pressechef, Børns Vilkår

“Børns Vilkår har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Gitte i forbindelse med vores landsindsamlinger i 2020 og 2021, hvor hun har haft ansvar for at sikre både national og lokal/regional presseomtale af indsamlingerne. Med stor professionalisme og dygtighed formåede Gitte at skabe resultater, vi knap nok havde turdet drømme om, og der er ingen tvivl om, at den vellykkede presseindsats har medvirket til, at begge indsamlinger er gået så godt. Gitte er hver gang gået til opgaven med stort engagement og selvstændighed. Det er tydeligt, hun mestrer det journalistiske håndværk og har næse for, hvad der giver omtale i medierne. Vi har været særdeles trygge ved at uddelegere pressearbejdet til Gitte, som arbejder meget struktureret og med stor gennemsigtighed. Vi vil til enhver tid anbefale Gitte og håber selv på fortsat samarbejde med hende i fremtiden. “

“Jeg anser Gitte for at være blandt de bedste journalister, jeg har arbejdet sammen med…”

Dan Tschernia, dir. på TV 2 Lorry (1989-2015)

“Gitte er begavet, velstruktureret i sit arbejde, flittig, pligtopfyldende og en af stationens allerbedste stuedieværter. Gitte arbejder meget seriøst. Hendes arbejde er præget af en høj grad af kvalitet. Jeg anser Gitte for at være blandt de bedste journalister, jeg har arbejdet sammen med i de mange år, jeg har haft som h.h. journalist og journalistisk leder.”

“For mig som projektleder har det været trygt at vide, at det lige præcis er Gitte, jeg har sendt ud og interviewe både case-personer og eksperter om sårbare og til tider tabubelagte emner.”

Maria Christensen, projektleder, UlykkesPatientForeningen

“I løbet af efteråret og vinteren 2020 har jeg haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Gitte Meyer Madsen om podcastserien Livet efter ulykken. For mig som projektleder har det været trygt at vide, at det lige præcis er Gitte, jeg har sendt ud og interviewe både case-personer og eksperter om sårbare og til tider tabubelagte emner. Gitte har med stor indlevelse og empati sat sig ind i opgaven og tilrettelagt og udført interviews med stor journalistisk dygtighed, uanset om emnet har været socialrådgivning, erotiske hjælpemidler eller kampen for at turde være åben om de udfordringer og begrænsninger, et handicap kan sætte. Jeg er meget glad for resultatet, og ikke mindst samarbejdet, der har været intet mindre end en fornøjelse. “

”Gitte er en fantastisk medarbejder, som udfører alle sine opgaver med stor ansvarlighed og med stor perfektion.”

Anna Rørbæk, Head of Communication and Public Affairs, BØRNEfonden (2016-2018)

“Gitte har bl.a. haft ansvar for pressearbejdet, som hun har løftet til nye højder, ligesom hun har arbejdet med mange andre former for formidling som nyhedsbreve, sponsorkommunikation og filmproduktion. Både på dansk, engelsk og fransk; alle tre sprog mestrer Gitte. Gittes talent for formidling i øjenhøjde er ikke til at tage fejl af. Gitte har endvidere arbejdet med kampagner, folkemøde og projektledelse. Gitte er en fantastisk medarbejder, som udfører alle sine opgaver med stor ansvarlighed og med stor perfektion. Gitte er derudover et overmåde behageligt menneske, som passer godt på sine medmennesker. Jeg giver Gitte min allervarmeste anbefaling.”

“Det lykkedes Gitte at skaffe omtale i en masse medier – lige fra Go’aften Danmark til P1 Morgen, Radio24syv, diverse aviser og dagblade mv.”

Anders Bilgram, forfatter til bogen Eventyrlig ishavsfærd

“Da jeg i efteråret 2018 stod med min nye bog i hånden, meldte spørgsmålet sig hurtigt om, hvordan folk egentlig skulle få kendskab til den. Jeg kontaktede sammen med min forlægger Gitte Meyer Madsen gennem Skriveværkstedet, som derefter yderst effektivt og professionelt tog hånd om en mere end formidabel pressekontakt. Det lykkedes Gitte at skaffe omtale i en masse medier – lige fra Go’aften Danmark til P1 Morgen, Radio24syv, diverse aviser og dagblade mv. Jeg giver Gitte og Skriveværkstedet 6 ud af 6 stjerner.”