Om Meyer Medier

Hvem er jeg?


Mit navn er Gitte Meyer Madsen, og jeg ejer og driver pr- og kommunikationsbureauet Meyer Medier.

Jeg er uddannet journalist og har solid erfaring fra begge sider af det redaktionelle skrivebord. Først fra TV 2 Lorry, hvor jeg i mange år arbejdede som studievært, redaktør og reporter, og siden som presseansvarlig i den danske udviklingsorganisation BØRNEfonden.

Jeg har hundredvis af interview i benene fra mine mere end 10 år på skærmen og har desuden styret et hav af politiske, kulturelle og samfundsmæssige debatter som tv-vært og som moderator bl.a. på Folkemødet. Derudover har jeg som reporter produceret massevis af tv-indslag.

I min tid som presseansvarlig blev omfanget af presseomtale af organisationen mere end fordoblet.

Jeg har stor erfaring med at producere tekster til virksomheder og NGO’er – såsom artikler til magasiner, tekster til web, SoMe, blogs, brochurer og nyhedsbreve.

Som journalist har jeg desuden skrevet et væld af portrætter, reportager, nyhedsartikler og andre former for tekster til danske magasiner, hjemmesider og medlemsblade.

Ønsker du at drøfte en opgave, kan du kontakte mig på tlf. 2942 1514 eller gmm@meyermedier.dk